Home / TV & Films / Bioscoop / Trailer van de nieuwe Captain America

Trailer van de nieuwe Captain America

>Marvel creëert een volledig nieuwe wereld waar jong en oud zich in stort, eerst met strips en nu met films en zelfs een serie. Na het twee deel van Thor en zelfs een derde deel van Iron Man kon deel twee van Captain America natuurlijk niet uitblijven.

De nieuwe film van Captain America dat de naam ‘The Winter Soldier’ draagt, komt eind maart van dit jaar uit. Om ons alvast in de stemming te krijgen heeft Marvel een nieuwe trailer gepubliceerd. Bekijk hem onderaan dit artikel!

Synopsis

Na de catastrofale gebeurtenissen in New York met de Avengers leidt Steve Rogers, oftewel Captain America, in Marvels “Captain America: The Winter Soldier” een rustig leven in Washington D.C. Hij probeert zich daar aan de hedendaagse maatschappij aan te passen. Maar wanneer een S.H.I.E.L.D.-collega wordt aangevallen, raakt Steve verwikkeld in een web van intriges dat de wereld in gevaar dreigt te brengen. Captain America bundelt zijn krachten met Black Widow, en samen spannen ze zich in om het almaar groter wordende samenzweringscomplot aan het licht te brengen. Ondertussen wordt hij ook nog beziggehouden door professionele huurmoordenaars die continu achter hem aan worden gestuurd om hem het zwijgen op te leggen. Als duidelijk wordt wat de omvang van het doortrapte plan is, schakelen Captain America en Black Widow de hulp in van een nieuwe bondgenoot, de Falcon. Maar al snel moeten ze het opnemen tegen een onverwachte en schrikbarende vijand: de Winter Soldier.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*