Home / PC & Consoles / Xbox 360 / Titanfall nu beschikbaar voor Xbox 360!

Titanfall nu beschikbaar voor Xbox 360!

>Xbox-gamers maak jullie titans gereed want Titanfall is uit voor de Xbox 360!

In Titanfall bevind je je in de nabije toekomst, in een afgelegen grensgebied dat wordt verscheurd door oorlog. Als speler beland je midden in een conflict tussen Interstellar Manufacturing Corporation (IMC) en de ‘Militia’. De actie is snel en afwisselend. Je kunt rennen over muren in free running-stijl, indrukwekkende dubbele sprongen maken en Titans kapen. Doordat je afwisselend als piloot en Titan kunt spelen, kun je razendsnel van tactiek veranderen, aanvallen of vluchten, en de actie hoog in de lucht voortzetten.

Wereldwijd wordt Titanfall geprezen  door de frisse , bloedstollende adrenalinestoot die het genre aan Titanfall geeft. Gamers vanuit de hele wereld zijn gefascineerd door de vloeiende , snelle multiplayer-actie tussen de aanvalspiloten en de gigantische zwaar bepantserde titans.  Voor de gamers die niet genoeg kunnen krijgen van Titanfall kan er een Season Pass aangeschaft worden waarmee de speler extra content kan bemachtigen.

Voor onze review zie deze link

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*