Home / Handheld & Mobile / 3DS / The Hobit game, maar dan van Lego!

The Hobit game, maar dan van Lego!

>The Hobbit was al een groot succes en nu gaat Lego er een game van maken. De game zal de eerste twee films omhullen.

De tweede film komt uit op 13 december 2013 en heet de The Hobbit: Desolation of Smaug. In deze film gaat het gezelschap op bezoek bij het dwerge koninkrijk van Erebor.

De game zelf brengt je naar allerlei bekende plekken zoals: Bag End, Bilbo’s Hobbit-hole in Hobbiton, trekken door de verraderlijke High Pass in The Misty Mountains en verkennen de dieptes van Goblin-town, Mirkwood en Rivendell. Op deze locaties los je puzzels op, trek je ten strijde tegen orcs, trollen en nog gemenere wezens. Je verzamelt edelstenen en vooral…. lachen natuurlijk. Legogames zijn vooral games waar je om kan lachen.

In je quest kun je spelen als één van de vele dwergen, als Biblo Baggins en Gandalf.

De game zelf zal uitkomen in 2014 op de Xbox One en Xbox 360, PS4, PS3, PS Vita, Wii U, Nintendo DS, PC en Mac.

GoblinTown_09_rev

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*