Home / PC & Consoles / Playstation 4 / Steamworld Dig heeft zich nu ook een weg naar de PS Store gegraven!

Steamworld Dig heeft zich nu ook een weg naar de PS Store gegraven!

>De game was al een succes op de 3DS en komt dus nu ook naar de PS4 en de PS Vita.

Bekijk onze review hier. Ik vond het destijds een erg vermakelijk spelletje met veel replaywaarde. Nu komt deze verslavende game dan ook uit in maart voor de PS4 en de PS Vita voor een prijs van €8,99. Zie hier de trailer van de game.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*