Home / Geen categorie / Steam summersale is begonnen!

Steam summersale is begonnen!

>Vanaf vandaag kun je genieten van verschrikkelijk hoge kortingen van Steam.

Enkele voorbeelden, 80% op The Witcher 3 of wat dacht je van 75% korting op Far Cry 3.

Bekijk de site voor alle kortingen  die de dag, en zelfs om de 8 uur wisselen!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*