Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Sony compenseert de gamers

Sony compenseert de gamers

>Na de DdoS aanvallen rond kerst komt Sony met een klein cadeau.

Voor mensen die al PS Plus hadden krijgen er 5 dagen bij en voor iedereen is er een eenmalige 10% kortingcode. Deze code geldt voor je hele winkelwagen. Dus als je van plan was nog wat euro’s over de balk te rollen wacht dan even totdat de code beschikbaar is!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*