Home / Handheld & Mobile / PS Vita / Scheur je een weg door Tearaway, anders kan het nog wel een flink in de papieren lopen

Scheur je een weg door Tearaway, anders kan het nog wel een flink in de papieren lopen

>Één van de nieuwere games op de PS Vita is Tearaway, een papieren wereld waar jij volledige controle hebt. Een boodschapper heeft een belangrijk bericht voor je. Aan jou en hem de taak om deze boodschap af te leveren.

Deze game bestaat dus geheel uit papier. En jij bent een grote schakel in het succes van de boodschapper. Jij kan namelijk in de wereld zelf komen door met je vingers op de touchpad ergens te klikken. Je ziet dan je vinger door het papier heen gaan en kan dan de weg vrijmaken of vijanden weg erken. Ook kun je liften bedienen en noem maar op! Met de camera van de Vita lopen werkelijkheid en fictie in elkaar over. Regelmatig vind je jezelf dan ook terug in de wereld. Los puzzels op en versla bazen, het kan allemaal in Tearaway.

l_05_tearaway_528cac42ead52

De game is nu al te koop voor de PS Vita.

Wil jij een PS Vita winnen? Maak dan je eigen papieren creatie en stuur de foto op. Dit kan via papierplezierhier vind je ook meer info over de wedstrijd!

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*