Home / PC & Consoles / PC / Rise of the Tomb Raider officieel aangekondigd voor PS4 en PC

Rise of the Tomb Raider officieel aangekondigd voor PS4 en PC

>Tot nu toe hadden we enkel de bekentenis vanuit Microsoft dat Rise of the Tomb Raider een timed exlusive game zou zijn voor Xbox One en Xbox 360. Square Enix kondigde vandaag echter officieel aan dat de game ook naar PS4 en PC zal komen.

Op 10 november zal de game verschijnen voor Microsofts consoles, begin 2016 voor PC en een jaar na de Xbox release ook op PS4. Crystal Dynamics zal de port naar onder andere de Playstation 4 zelf verzorgen.

Het Nederlandse Nixxes Software zal deze keer dan niet aan de Playstation 4 Port werken maar verzorgt wel de port naar de Xbox 360.

Met de aanname dat de Playstation versie van Rise of the Tom Raider in November 2016 uit zal komen weten we dat de timed exlusive een duratie heeft van één jaar. Veel zullen de Playstation 4 fans niet missen, Fallout 4 zal tegelijk uitkomen met de Xbox One release van Rise of the Tom Raider. Op de voet gevolgd door Uncharted 4: A Thief’s End welke exclusief op Playstation 4 is te spelen.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*