Home / PC & Console Reviews / Nintendo Switch Reviews / Review: Zelda: Breath of the Wild: The Master Trials DLC (Switch)

Review: Zelda: Breath of the Wild: The Master Trials DLC (Switch)

Normaal ben ik niet zo van het reviewen van DLC. Bij deze Zelda: Breath of the Wild: The Master Trials DLC voor de gelijknamige Zelda game is dit anders. De game is zo belangrijk voor de Nintendo Switch (en ook zo enorm leuk) dat ik graag even dieper in deze DLC duik. Aanschaffen De DLC Zelda: Breath of the Wild: The Master Trials DLC is natuurlijk niet gratis. Hij kan los gekocht worden, maar met de season pass koop je meteen ook de volgende DLC voor de game. EXP Bonus Wanneer je de season pass vooraf hebt aangeschaft, heb je…

Overzicht Reviews

Extra gameplay
Extra items

Opsomming: Natuurlijk zie je als Breath of the Wild verslaafde vooral op meer verhaallijn te wachten, dus ik twijfelde erg of ik voldoende plezier uit deze eerste DLC zou halen. Nee, de nieuwe Master Mode spreekt mij niet aan. Simpelweg omdat de Lynel de enige tegenstander is die ik nog steeds niet weet om te leggen. Maar wat er dan overblijft is veel waardevoller dan ik had verwacht. Ik ben vol in de EX sidequests gedoken en begraaf me nu letterlijk in de Trial fot he sword. Oké, ik verwacht daar nog een Lynel en dat zal een enorm obstakel voor me vormen. Maar ik zal eerlijk zijn, deze eerste DLC zorgt er toch echt voor dat ik weer heel wat uurtjes ga klokken in deze game.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
85

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*