Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: The Wedding Ringer (Blu-Ray)

Review: The Wedding Ringer (Blu-Ray)

>Hij verscheen niet in de bioscoop, maar ging hier in Nederland direct naar Blu-Ray / DVD. Zonde, want hoewel The Wedding Ringer qua verhaallijn niet erg opvallend is, is de humor ven hoog niveau.

Het verhaal van The Wedding Ringer gaat over Doug Harris (Josh Gad). Hij staat op het punt te trouwen, maar heeft nog geen getuige gevonden. Een succesvol zakenleven eist nou eenmaal haar tol. Om dit op te lossen stapt hij naar Jimmy Callahan (Kevin Hart) die het bedrijf Best Man Inc. runt. Hij probeert vanuit zijn bedrijven een ‘best man’ (getuige) te leveren en al snel ontstaat er een bromance tussen Doug en Jimmy.

De cast die Sony voor deze film bijeen heeft weten te krijgen steekt prima in elkaar. Zowel Josh Gad als Kevin Hart lijken in de wieg gelegd om in dit soort comedy’s te acteren. Bovendien heeft het team schrijvers echt haar best gedaan om met de nodige scherpe grappen op de proppen te komen.

Extra’s

Een leuk detail is dat The Wedding Ringer gemastered is in 4K. Daarmee is deze Blu-Ray van Sony future proof. Voor de liefhebbers zijn er natuurlijk de nodige verwijderde scenes, maar echt leuk is Going to the Chapel of Love Extra. Verder is er nog de Line-o-Rama waar echt nog wel een paar leuke minuten uit te halen zijn.

Hij verscheen niet in de bioscoop, maar ging hier in Nederland direct naar Blu-Ray / DVD. Zonde, want hoewel The Wedding Ringer qua verhaallijn niet erg opvallend is, is de humor ven hoog niveau. Het verhaal van The Wedding Ringer gaat over Doug Harris (Josh Gad). Hij staat op het punt te trouwen, maar heeft nog geen getuige gevonden. Een succesvol zakenleven eist nou eenmaal haar tol. Om dit op te lossen stapt hij naar Jimmy Callahan (Kevin Hart) die het bedrijf Best Man Inc. runt. Hij probeert vanuit zijn bedrijven een 'best man' (getuige) te leveren en al snel…

Overzicht Reviews

Verhaal
Cast
Humor

Opsomming: Een oppervlakkig verhaal lijkt de grote vijand van The Wedding Planner te zijn. Zonde, want het is één van die comedy's die barstensvol goede grappen zit. Echt de moeite waard.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
70

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*