Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: The Internship (DVD)

Review: The Internship (DVD)

>Het duo Vince Vaughn en Owen Wilson heeft zich in 2005 in Wedding Crashers onsterfelijk gemaakt. Daar waren de twee een stel wilde versierders. We zijn acht jaar verder en de twee mogen opnieuw samen aantreden voor The Internship. Een film waar alles draait om een baan bij Google.

We stappen in wanneer het duo als topverkopers bij hun belangrijkste klant aan tafel zitten. Terwijl ze het idee hebben de deal van hun leven te sluiten, is het hun klant die ze moet vertellen dat hun baas gestopt is. De schrik zit er goed in, want het blijkt dat horloges helemaal uit de tijd zijn (ahem… smartwatch?). De twee zijn radeloos, wat moeten ze nu?

De baantjes liggen niet voor het oprapen en leuk werk lijkt al helemaal ver weg. Totdat de twee besluiten om stage te gaan lopen bij Google. Natuurlijk moeten ze dan wel een studie volgen en dat kan ook gewoon online. Ze weten zichzelf te verkopen en mogen stage gaan lopen.

Waar ze als verkopers lekker bezig waren, valt Google al snel tegen. Ze zijn de oudjes in de zaal en worden uiteindelijk ingedeeld bij de andere left-overs. Sterker nog, ook die lijken geen interesse te hebben in het duo totdat…

laten we eerlijk zijn, het verhaal van The Internship is één en al cliché. Er zitten totaal geen verrassingen in behalve… behalve de grappen. Daar laten de schrijvers van The Internship echt even hun kwaliteiten zien. De hele film is een plezier om te zien. Zeker wanneer je, net als ik, erg actief bent op internet. De generatiekloof wordt namelijk pijnlijk zichtbaar voor zowel de jonge stagairs als deze oldies en dat is gewoon genieten.

Extra’s

Helaas is het qua extra’s dun bezaaid op de DVD van The Internship. Natuurlijk zit er een commentaartrack op, maar verder zit er maar één making of op onder de noemer ‘zomaar een maandag’.

Het duo Vince Vaughn en Owen Wilson heeft zich in 2005 in Wedding Crashers onsterfelijk gemaakt. Daar waren de twee een stel wilde versierders. We zijn acht jaar verder en de twee mogen opnieuw samen aantreden voor The Internship. Een film waar alles draait om een baan bij Google. We stappen in wanneer het duo als topverkopers bij hun belangrijkste klant aan tafel zitten. Terwijl ze het idee hebben de deal van hun leven te sluiten, is het hun klant die ze moet vertellen dat hun baas gestopt is. De schrik zit er goed in, want het blijkt dat horloges…

Overzicht Reviews

Creativiteit
Cast
Locatie
Humor

Opsomming: The Internship is tot op het bot voorspelbaar, maar zit vol goede grappen en creatieve verwijzingen. Het is eindelijk weer eens zo'n film die je zonder al te veel blozen met de hele familie kunt kijken en dat is ook wel weer eens lekker.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
68

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*