Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Steve Jobs (Blu-ray/DVD)

Review: Steve Jobs (Blu-ray/DVD)

Een biografie in 3 scenes uit het leven van Steve Jobs, de directeur van Apple. Geregisseerd door de gerenommeerde Danny Boyle met in de hoofdrollen Michael Fassbender (Jobs), Kate Winslet (Joanna Hoffman), Steth Rogen (Steve Wozniak) en Jeff Daniels (John Sculley). Telkens voor aanvang van verschillende presentaties op uiteenlopende tijden treffen we Jobs aan in de kleedkamer bijgestaan door zijn persoonlijk assistente Joanna. In de hectiek van zo’n moment wil iedereen die nog een beetje dichtbij hem kan komen ook zijn of haar invloed doen gelden. Zo is daar zijn ex vrouw Chrisann die om geld komt vragen voor haar…

Overzicht Reviews

Script
Acteerprestaties
Regie

Opsomming: Verwacht geen flitsende biopic met een sluitend verhaal maar dit is wel een film die ook interessant is voor de computer analfabeet.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
75

Over Frank van den Berg

Als regisseur van amateurgezelschappen heeft hij veel ervaring opgedaan met het 'kijken' naar acteurs. Zelf heeft hij geacteerd voor tv en opdrachtfilms en verschillende 48HFP films. Is nu werkzaam in de Food Groothandel en heeft naast zijn slagerij papieren een eigen zaak gehad in kaas en zuivel.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*