Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Ron Goossens – Low Budget Stuntman (Blu-Ray)

Review: Ron Goossens – Low Budget Stuntman (Blu-Ray)

Je hebt fijne humor, scherpe humor, grove humor en complete bullshit waar je om moet lachen. Tot die laatste categorie horen films als New Kids, Bro’s Before Ho’s en Ron Goossens – Low Budget Stuntman. Oja, en al die toppers onder de bullshit komen ook nog eens van dezelfde producenten. Get ready for more. Ron Goossens lijkt zo ongeveer op het randje van de Brabantse gezelligheid te wankelen. Met een glas, nee liever een fles, drank in de hand wandelt hij door het leven heen. Zo lam van de alcohol dat niets hem meer lijkt te deren. Zijn vrouw lijkt…

Overzicht Reviews

Cast
Humor
creativiteit

Opsomming: In New Kids werd Maaskantje flink op de schop genomen en nu is het de beurt aan Zundert. Ron Goossens – Low Budget Stuntman is net zo goed of slecht als de films van de New Kids. Net hoe je daar zelf in staat. 80 minuten dom doen op hoog niveau en soms heb je dat gewoon nodig. Nee, we kunnen er geen hele hoge score aan hangen, maar we hebben wel genoten.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
67

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*