Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Modern Family seizoen 6 (DVD)

Review: Modern Family seizoen 6 (DVD)

>Ze kakten een beetje in tijdens seizoen 5 van Modern Family. Hier en daar kreeg ik het gevoel dat de magie van de extreme stereotypen die de families Pritchett en Dunphy neerzetten. In dit zesde seizoen lijkt de serie weer uit deze dip te komen en mogen we weer 24 afleveringen lang dubbel liggen.

We sloten seizoen 5 af met het huwelijk tussen Cameron en Mitchell. in seizoen 6 pakken we de draad hier weer op en ook nu is het Camaron weer die zich in het emotionele spel laat meeslepen en tot alles in staat is om de huwelijksreis zo lang mogelijk te laten duren.

Ondertussen lijkt het huwelijk tussen Phil en Claire ook onder druk te komen. Er ontstaat niet alleen stress door het nieuwe vriendje van Haley, maar ook de buren maken het de twee niet gemakkelijk. Sterker nog, de spanning tussen de twee geeft enorm veel ruimte voor nieuwe grappen.

Ook de Pritchetts maken het spannend. Zeker wanneer ze last krijgen van een cameradrone die in de tuin rondhangt en uiteindelijk de nodige schade aanricht.

Dit zijn zomaar wat hoogtepunten uit het zesde seizoen van Modern Family. Hoewel ook dit seizoen weer een rode draad kent, staat iedere aflevering toch vooral weer op zichzelf. Daarbij zien we dat de schrijvers meer en meer de betrokkenheid van andere karakters opzoeken om de grappen meer diepgang te geven en om de hele serie gewoon wat op te frissen.

Extra’s

Fox heeft weer haar best gedaan ons de nodige extra’s te brengen. Naast verwijderde scènes en bloopers komt de DVD onder anderen met een halloween special en gaat het in op hoe een draaidag voor een aflevering eruit ziet. Een leuke toevoeging voor de fans.

Ze kakten een beetje in tijdens seizoen 5 van Modern Family. Hier en daar kreeg ik het gevoel dat de magie van de extreme stereotypen die de families Pritchett en Dunphy neerzetten. In dit zesde seizoen lijkt de serie weer uit deze dip te komen en mogen we weer 24 afleveringen lang dubbel liggen. We sloten seizoen 5 af met het huwelijk tussen Cameron en Mitchell. in seizoen 6 pakken we de draad hier weer op en ook nu is het Camaron weer die zich in het emotionele spel laat meeslepen en tot alles in staat is om de huwelijksreis…

Overzicht Reviews

Humor
Vernieuwing
Cast

Opsomming: Vorig jaar wist Modern Family mij voor het eerst niet meer te verrassen. De afleveringen waren leuk, maar niet top. Ik mistte vernieuwing. In seizoen zes lijkt de serie zich helemaal te herpakken en kan ik oprecht zeggen dat Modern Family weer één van de leukste komedies van die moment is.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
90

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*