Home / Hardware / Audio / Review: Mawashi Freedom (Speaker)

Review: Mawashi Freedom (Speaker)

Veel voor weinig, dat is de gedachte achter de Freedom speaker van speakerbouwer Mawashi. Voor nog geen vijf tientjes haal je dan ook een enorm grote houten speaker met interne accu, bluetooth en een hoop andere technologie in huis. De speaker heeft een dubbele bediening. Het display bovenop is duidelijk en bevat naast alle knoppen meteen alle inputs. Met USB, AUX In, FM en bluetooth is de Freedom rijk uitgerust. Daarbij valt het FM ontvangst op. Dat is extreem goed. Aan de voorkant zitten twee 10 CM speakers. Beiden zijn hetzelfde. Achterin de kast zit een bass tube. Deze combinatie…

Overzicht Reviews

FM ontvangst
Aansluitingen
Geluidskwaliteit
Vormgeving

Opsomming: De Mawashi Freedom is veel speaker voor weinig geld. Het geluid laat te wensen over.

Gebruikersbeoordeling: 4.85 ( 1 Stemmen)
64
>Veel voor weinig, dat is de gedachte achter de Freedom speaker van speakerbouwer Mawashi. Voor nog geen vijf tientjes haal je dan ook een enorm grote houten speaker met interne accu, bluetooth en een hoop andere technologie in huis.

De speaker heeft een dubbele bediening. Het display bovenop is duidelijk en bevat naast alle knoppen meteen alle inputs. Met USB, AUX In, FM en bluetooth is de Freedom rijk uitgerust. Daarbij valt het FM ontvangst op. Dat is extreem goed.

Aan de voorkant zitten twee 10 CM speakers. Beiden zijn hetzelfde. Achterin de kast zit een bass tube. Deze combinatie levert een relatief doffe speaker op. Wil je er een beter geluid uit trekken, zal je dat via een bluetooth of AUX geluidsbron moeten doen. Dan kun je gebruik maken van een equalizer om de hoge tonen verder op te krikken.

Ben je een echte basshead, dan wordt je wel vrolijk van de Freedom. Je kunt de bass en het geluid behoorlijk opkrikken. Op het hoogste niveau is het alleen wel zo dat de behuizing van de Freedom gaat resoneren.

Conclusie

De Mawashi Freedom is heel veel speaker voor heel weinig. Het geluid laat zeker te wensen over, maar valt enigszins op te krikken met een equalizer.

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*