Home / Hardware Reviews / Toetsenbord Reviews / Review: Kingston HyperX Alloy FPS

Review: Kingston HyperX Alloy FPS

>Met de Kingston HyperX Alloy FPS zien we een volledig gaming toetsenbord van Kingston dat gericht is op gamers die net iets minder te besteden hebben. Geen fancy lichteffecten, maar wel Charry MX knoppen op een stalen onderplaat voor weinig.

Unboxing

Kingston levert haar Kingston HyperX Alloy FPS af als een Pro edition, ofwel een toetsenbord dat je zou meenemen naar een LAN party. Je krijgt dus een mini-USB kabel en een draagtas. Daarnaast krijg je een serie rode knoppen voor F1-4 en rode WASD knoppen met een traanplaat motief erop. Daarnaast krijg je een tool om knoppen gemakkelijk los te trekken.

Design

Voor een toetsenbord is dit het design waar ik van hou. Niet alleen omdat stalen plaat er stoer uitziet, maar ook omdat je deze toetsenborden gemakkelijker schoonmaakt. Ook belangrijk.

Mechanisch toetsenbord

De Kingston HyperX Alloy FPS is een volledig mechanisch toetsenbord. In mijn geval ontving ik de versie met Cherry Brown knoppen. De knoppen die niet al teveel lawaai maken, maar toch precies en snel werken. Mijn weapon of choice tijdens het gamen.

De rode WASD toetsen geven het toetsenbord niet alleen een stoer uiterlijk, het traanplaatmotief zorgt ervoor dat ze gemakkelijk op de tast te vinden zijn.

Hoewel de knoppen verlicht zijn, schijnen ze alleen in het rood. Vrij normaal bij goedkopere toetsenborden zonder RGB ondersteuning. Je kunt de helderheid wel in vier standen aanpassen. Daarnaast zitten er ook animaties in van ademen tot explosion waarbij de knop na indrukken even aan blijft en daarna uitdooft. Voor een simpel toetsenbord, toch een leuke bonus. Het instellen doe je direct op het toetsenbord, dus geen software nodig.

Het keyboard biedt hardware ondersteuning voor N-key rollover en anti-ghosting waardoor foutieve toetsaanslagen nauwelijks worden geregistreerd.

Met de Kingston HyperX Alloy FPS zien we een volledig gaming toetsenbord van Kingston dat gericht is op gamers die net iets minder te besteden hebben. Geen fancy lichteffecten, maar wel Charry MX knoppen op een stalen onderplaat voor weinig. Unboxing Kingston levert haar Kingston HyperX Alloy FPS af als een Pro edition, ofwel een toetsenbord dat je zou meenemen naar een LAN party. Je krijgt dus een mini-USB kabel en een draagtas. Daarnaast krijg je een serie rode knoppen voor F1-4 en rode WASD knoppen met een traanplaat motief erop. Daarnaast krijg je een tool om knoppen gemakkelijk los…

Overzicht Reviews

Gebruikscomfort
Precisie
Verlichting

Opsomming: Het Kingston HyperX Alloy FPS is een toetsenbord echt voor first person shooters. En het is goedkoop. Dus geen macro’s en geen full color verlichting, maar wel alle basics die je nodig hebt. En nog belangrijker.. de precisie die je nodig hebt. HyperX laat zien voor weinig een prima FPS toetsenbord in de schappen te kunnen leggen. Bovendien is het qua accessoires overcompleet.

Gebruikersbeoordeling: 2.65 ( 1 Stemmen)
83

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*