Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Justice League vs. Teen Titans (DVD)

Review: Justice League vs. Teen Titans (DVD)

>Captain America: Civil War is nog maar net in de bios, of DC Universe slaat terug. In de animatiefilm Justice League vs. Teen Titans zet Warner Bros. de lijn van Batman vs. Robin en Batman: Bad Blood voort met een hele fijne actieanimatie als eindresultaat.

Toen DC Comics tien jaar geleden besloot om een serie direct-naar-DVD releases uit te brengen, was Teen Titans één van de eerste drie films die DC Comics in de planning had. Toch verscheen de film nooit op DVD. Nu, tien jaar later, mogen ze wel. Samen met de veel bekendere Justice League.

Net als in Batman: Bad Blood is de hoofdrol niet weggelegd voor de grootste naam op de cover. De hele film zet de Teen Titans echt in de spotlights. Toch heeft uitgever Warner Bros. niet bespaard op de Justice League. We zien dezelfde stemmen terug die ook Batman vs. Robin en Batman: Bad Blood inspraken. Hierdoor zet de film het gevoel van deze twee voorlopers gewoon voort.

Naast de bekende stemmen voelen ook de karakters bekend aan en dan met name Damian Wayne als de jonge Robin. Bij aanvang van de film staat hij aan de kant van de Justice League. Zijn arrogantie zorgt ervoor dat de Justice League een gevecht met de Legion of Doom bijna verknalt en dat nog wel midden in hun hoofdkwartier. Het gevolg is dat Robin de Justice League verlaat en zich aansluit bij de Teen Titans. Een goed idee volgens Batman gezien Nightwing ook onderdeel is geweest van de Teen Titans.

Bij de Teen Titans is hij meer dan welkom, al kost het wat aanpassingsvermogen om echt aansluiting te vinden met de nieuwe teamleden. Het gaat mis op het moment dat de vader van Raven grip krijgt op de groep. Haar vader is een demon die alles op alles zet om de Justice League en Teen Titans tegen elkaar uit te spelen. Klinkt een beetje als de rol van Lex Luthor in Batman vs. Superman? Misschien wel, maar ik garandeer je dat ‘Martha’ geen rol speelt in de oplossing van dit conflict ;-).

Extra’s

Net als bij de release van Batman: Bad Blood doet Warner Bros. weer haar best ons meteen warm te maken voor de volgende film in de serie. De DVD bevat dan ook de trailer van Batman: The Killing Joke.

Beschikbaarheid

Justice League vs. Teen Titans is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Captain America: Civil War is nog maar net in de bios, of DC Universe slaat terug. In de animatiefilm Justice League vs. Teen Titans zet Warner Bros. de lijn van Batman vs. Robin en Batman: Bad Blood voort met een hele fijne actieanimatie als eindresultaat. Toen DC Comics tien jaar geleden besloot om een serie direct-naar-DVD releases uit te brengen, was Teen Titans één van de eerste drie films die DC Comics in de planning had. Toch verscheen de film nooit op DVD. Nu, tien jaar later, mogen ze wel. Samen met de veel bekendere Justice League. Net als in…

Overzicht Reviews

Animatie
Verhaallijn

Opsomming: DC Comics zet met Justice League vs. Teen Titans een sterke lijn animatiefilms voort. Bovendien is het de eerste keer dat we mogen genieten van de Teen Titans en dat maakt mij hongerig naar meer Teen Titans avonturen.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
85

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*