Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Don’t Breathe (Blu-Ray)

Review: Don’t Breathe (Blu-Ray)

Na de remake van Evil Death keert filmmaker Fede Alvarez terug met een horrorfilm die misschien meer tegen de thriller aan ligt dan je van hem zou verwachten. En wederom wordt hij bijgestaan door producent Sam Raimi die we de afgelopen jaren toch een beetje hebben leren kennen als de koning van de spanning. Don’t Breathe brengt ons naar de saaie buitenwijken van Detroid. Een stad die ooit geroemd werd als hoofdstad van de auto-industrie, maar inmiddels zo goed als failliet is. In deze stad woont Rocky (Jane Levy). Een jonge meid met vlugge vingers. Haar doel in het leven…

Overzicht Reviews

Verhaal
Spanning
Cast

Opsomming: Waar zit de fun voor de Evil Dead fans? Er zit wel beetje bloed in, maar de humor en de overdaad aan vlees en bloed ontbreken in Don’t Breathe toch echt. In ruil daarvoor krijgen we één van de meest spannende thrillers die op dit moment te koop is. Dat Sony adverteert dat het van de makers van Evil Dead is, is daarmee misschien een tikkeltje verwarrend en van mij mag het team zeker meer van dit soort films neerzetten.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
83

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*