Home / PC & Consoles / PC / Review Destiny 2 (PC), wat is er anders?

Review Destiny 2 (PC), wat is er anders?

>Een maand na de lancering op de consoles is het nu ook de beurt aan de PC gamers! Lees hier wat er nu anders is aan Destiny 2 op de PC.

Wil je de originele review lezen dan kan dat via deze link. Hier wordt uitgebreid ingegaan in de verschillende aspecten van de game.

Wat is er anders?

Dat ligt er aan of je een dikke gamepc hebt of niet. Zo ja, dan zijn de graphics en de fps natuurlijk een stuk beter. De game speelt soepeler en de laadtijden zijn aanzienlijk korter, zeker als je Destiny 2 hebt geïnstalleerd op een SSD. Dit is wel een genot, ik stoorde mij zeker niet aan de graphics van de PS4, een beetje aan de laadtijden. Maar als je eenmaal op de PC speelt dan speelt het een stuk leuker en sneller, i love it! De game is geïntegreerd met de Batlle.net app op je PC. Dit is de eerste Activision titel die erbij mag komen! Hierdoor zul je sneller de game spelen als je al helemaal into deze app bent, zoals ik en mijn clanmates ;). Zo heb je keurig al je Blizzard games bij elkaar en nu ook de eerste Activision titel, die ook nog allemaal netjes worden ge-update.

Denk je aan PC dan denk je ook snel aan addons. Pas wel op met bepaalde addons, er zijn vele mensen die gebanned zouden zijn door gebruik van, op het eerste gezicht, onschuldige addons zoals discord etc.

Ingame Chat

Ook kun je chatten met je fireteam en vrienden. Wat dan wel echt vreemd is, clan chat. Dit is niet ingame. Hiervoor moet je de Destiny app gebruiken, zoals de console versies. Dit lijkt mij een duidelijk gemis.

Kijk dat ze geen general chat willen ivm met de toxic comments, tot daar aan toe. Dat kan ik enigszins inkomen, maar kom op Bungie, clan chat is toch wel wat anders. Waar haal je dan het sociale aspect nog meer vandaan dan chatten met je clanmates ingame?

Verder

De game is nu drie weken uit en het is veilig om te zeggen dat het zich exact houd aan de weekly events van de consoles. Deze week hebben we de factions die tegen elkaar strijden en volgende week dan waarschijnlijk Iron Banner.

Een maand na de lancering op de consoles is het nu ook de beurt aan de PC gamers! Lees hier wat er nu anders is aan Destiny 2 op de PC. Wil je de originele review lezen dan kan dat via deze link. Hier wordt uitgebreid ingegaan in de verschillende aspecten van de game. Wat is er anders? Dat ligt er aan of je een dikke gamepc hebt of niet. Zo ja, dan zijn de graphics en de fps natuurlijk een stuk beter. De game speelt soepeler en de laadtijden zijn aanzienlijk korter, zeker als je Destiny 2 hebt geïnstalleerd…

Overzicht Reviews

verhaal - 88%
gameplay - 90%
graphics - 95%
geluid - 90%

91%

Eindscore

Opsomming: Aanvullend op de conclusie van de eerdere review, betere graphics, maar dat is logisch! Verder ingame chat op zich een welkome aanvullen al zie ik het nog liever wat uitgebreider.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
91

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*