Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Billions Seizoen 1 (DVD)

Review: Billions Seizoen 1 (DVD)

Na House of Cards en Designated Survivor is er eindelijk een serie die een hele andere kant van de Amerikaanse politiek belicht. Billions is een dramaserie die zich afspeelt in de financiële wereld van New York, waar politiek minstens zo belangrijk is als in Washington. Daarbij gaat het natuurlijk vooral om de vraag hoe je zo goed mogelijk de boel kunt bedonderen. De strijd in dit eerste seizoen gaat dan ook tussen de federale aanklager Charles ‘Chuck’ Rhoades (Paul Giamatti) en Bobby ‘Axe’ Axelrod (Damian Lewis – Homeland). Het verhaal van de twee is losjes gebaseerd op de strijd tussen…

Overzicht Reviews

Verhaallijn
Cast
Extra's

Opsomming: Eindelijk een politiek drama waarbij het om de financiële politiek gaat. De casting van Damian Lewis als Axe is briljant. We kennen hem al als dubbelzinnige badguy uit Homeland en in dat imago gaat hij rustig door in deze serie. Bovendien is de vertelling lekker vlot, dus de serie is goed te volgen.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
83

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*