Home / TV & Films / Blu-Ray & DVD / Review: Anger Mangement Seizoen 1 (DVD)

Review: Anger Mangement Seizoen 1 (DVD)

>Charlie Sheen hield de hele wereld bezig toen hij uit de succesvolle komedie Two and a half Men werd geschopt wegens zijn drank en drugsgebruik. Gelukkig kent Charlie een hoop zelfspot en keert hij terug in een komedie die hem op het lijf geschreven is. Anger Management.

In de serie speelt Sheen de rol van Charlie Goodson. Een therapeut gespecialiseerd in het beheersen van woedeaanvallen die er aparte werkwijzen op na weet te houden. Hij doet daarnaast niet alleen privé sessies thuis, maar heeft ook nog een groep gevangenen onder zijn hoede. Zelf heeft hij ook wat moeite om zijn woedeaanvallen in bedwang te houden, maar gelukkig krijgt ook hij therapie.

En wel van Selma Blair, waar Charlie ook een relatie mee probeert te onderhouden. Daarnaast buiken zijn ex Shawnee Smith en dochter Daniela Bobadilla regelmatig op in het leven van Charlie.

Wat de serie echt bijzonder maakt, is de geliefdheid van Charlie onder andere Hollywood sterren. Zo zien we de ene na de andere bekende kop op de set passeren. Soms als iemand anders, maar ook vaak als zichzelf. Iets waar Charlie’s dochter ook weer enorm van kan genieten.

Dit eerste seizoen van Anger Management kent 10 afleveringen.

Extra’s

De DVD uitvoering van Anger Management kent de nodige extra’s die vrijwel allemaal gericht zijn op wat er achter de camera’s gebeurt. Voor iedereen die de perikelen rondom Charlie heeft gevolgd zal ‘Charlie’s Baby’ een interessante bijdrage zijn.

Anger-Management-Unboxed

Charlie Sheen hield de hele wereld bezig toen hij uit de succesvolle komedie Two and a half Men werd geschopt wegens zijn drank en drugsgebruik. Gelukkig kent Charlie een hoop zelfspot en keert hij terug in een komedie die hem op het lijf geschreven is. Anger Management. In de serie speelt Sheen de rol van Charlie Goodson. Een therapeut gespecialiseerd in het beheersen van woedeaanvallen die er aparte werkwijzen op na weet te houden. Hij doet daarnaast niet alleen privé sessies thuis, maar heeft ook nog een groep gevangenen onder zijn hoede. Zelf heeft hij ook wat moeite om zijn…

Overzicht Reviews

Cast
Grappen
Hoeveelheid afleveringen

Opsomming: Hoewel Anger management een prima serie op zichzelf is, ontkom ik er niet aan om Charlie's rol te vergelijken met eerdere series waarin hij heeft mogen stralen. Eerlijk is eerlijk, zo scherp als de grappen in Two and a half men, krijg je ze niet meer. Genoot je echter van Charlie's rol in Spin City, dan hoef je jezelf geen zorgen te maken. Dan ga je hier opnieuw genieten.

Gebruikersbeoordeling: Wees de eerste!
83

Over Roelof van Doorn

Die man met de snor, dat is wat ik vaak hoor. Een groot fan van series en films, maar stiekem ook wel interesse voor games. Your man at the spot, that's me!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*