Home / PC & Consoles / PC / Releasedatum bekend Wolfenstein The New Order

Releasedatum bekend Wolfenstein The New Order

>Eindelijk is het dan zover, we weten nu wanneer we ons kunnen storten op de moeder van alle FPS games Wolfenstein The new Order!Op GamesCom heb ik al de demo mogen spelen en die zag er goed uit. Strakke graphics en vertrouwde UI zoals we die wel kennen van de Wolfensteinreeks..

Het verhaal is ook wel verfrissend. Het speelt zich af in de jaren 60 waar geschiedenis toch een ander verloop heeft gekregen. In deze tijd heeft Hitler namelijk gezegevierd met monsterlijke machines en de wereld is in de greep van het Derde Rijk. Maar dan is er altijd nog BJ. Blazkowicz, de ultime nazikiller, om dat recht te gaan zetten. In je toer door Europa kom je vele robots en andere vernuftige technologieën tegen om Das Reich nog altijd op zijn knieën te krijgen.

Wanneer je pre-orderd krijg je natuurlijk altijd voordelen. Dit keer krijg je een o.a. een Beta-key voor DOOM. Wederom een gouwe ouwe, die ook nieuw leven ingeblazen zal worden. Maar dan nog altijd de releasedatum! Dit zal voor Europa 23 mei 2014 worden. De game komt uit voor de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Voor meer informatie omtrent de game kunt je terecht op www.wolfenstein.com.

En dan nu tijd voor mijn favoriete trailer van deze game.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*