Home / PC & Consoles / PC / The Red Horse of War, nieuwe trailer Total War Attila

The Red Horse of War, nieuwe trailer Total War Attila

>Terwijl de oude macht van Rome ineen begint te storten, ligt er een kans voor agressors. In deze nieuwste cinematische trailer van Total War: Attila zien we het Sassanidische Rijk profiteren van de verwarring om de oorlog aan haar buren te verklaren.

 
Het spel zelf bevat een aantal nieuwe functies rond legeraansturing en oorlogvoering om dit belangrijke aspect van de Total War-ervaring nog meer diepgang te geven. Belangrijker is nog dat spelers te maken krijgen met levensechte risico’s terwijl ze hun legers onder controle moeten houden, ondanks oplopende verliezen, ontrouwe generaals en een gefragmenteerde voedselvoorziening.
 
Een losgeslagen bevelhebber kan andere twijfelende personages aanzetten tot muiterij, een van de mechanismen die meespeelt in het gedetailleerde, nieuwe burgeroorlogsysteem. Duistere tijden vragen om duistere maatregelen. Een van de tactieken die spelers kunnen inzetten om de kans op dergelijke verdeeldheid te verkleinen, is decimatie: een meedogenloze Romeinse gewoonte waarbij een tiende van het leger systematisch wordt afgeslacht om de orde tegen een hoge prijs tijdelijk te herstellen.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*