Home / Hardware / Monitoren / Predator Z850, de projector voor gamers

Predator Z850, de projector voor gamers

>Gamen op het grote doek, dat is alleen leuk zonder lag. Speciaal voor gamers ontwikkelde Acer de Predator Z850. Inderdaad. Een projector in de Predator lijn. Dus geen saai wit of zwart, maar de bekende combinatie van rood en zwart.

De Predator Z850 is een laserprojector die in staat is om een beeld met een verhouding van maarliefst 24:9 (1920 x 720) op het scherm te projecteren. op de kortste projectie-afstand (47CM) behaalt de Predator Z850 een beelddiagonaal van 120 inch. De projector heeft een lichtopbrengst van 3.000 ANSI Lumen. De projector moet een contrast van 100.000:1 behalen. De laserdiode heeft een levensduur van 30.000 uur. Met de Wireless HD kit is het ook mogelijk om draadloos te streamen.

Beschikbaarheid

De Acer Predator Z850 gaat €5.999 kosten.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

2 reacties

  1. Ik ben niet de grootste computerkenner maar is de opbouw van je computer hetzelfde als je via een projector of een gewoon scherm gamed? Ik ga een privé cinema bouwen en ik zou de mogelijkheid willen voorzien om te gamen op groot scherm. Misschien nuttig om te weten. De projector wordt de nieuwe loki laserprojector van barco (8500lm) op een scherm van +-6m. Dus perfect 3D mogelijk. Hier wil ik een computer voor voorzien die alle nieuwe games probleemloos kan spelen met 4K in dolby atmos 3D.

    • Hi Bart,

      In principe kan je elke willekeurige computer aansluiten op een Beamer. Het belangrijkste hierin zal zijn dat je een videokaart nodig hebt die 4K ondersteund. De meeste 4K beamers beschikken over een DisplayPort input, welke ook aanwezig zal moeten zijn op de videokaart die je aanschaft.

      Jouw plan om een thuisbioscoop te creëren klinkt in ieder geval erg interessant!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*