Home / Geen categorie / Podcast van Bungie nu te beluisteren

Podcast van Bungie nu te beluisteren

>In deze podcast praten designers Tyson Green en Lars Bakken over Destiny. Beluister hem hier.

Er ontstaan steeds meer podcasts van developers om consumenten op de hoogte te houden. Zo zijn Nintendo en Innogames ook al te vinden onder de podcasts.

De podcast van Bungie.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*