Home / Handheld & Mobile / iOS / Nintendo’s eerste iOS game staat op iTunes

Nintendo’s eerste iOS game staat op iTunes

>Nintendo gaat de stap wagen. Mario komt naar de smartphone en helaas, moeten Android gebruikers nog even wachten. Voorlopig verschijnt de game alleen op iOS en vanaf vandaag is daar de demo te downloaden. Inderdaad. Gewoon een ouderwetse demo zoals we kennen van de Consoles. Nintendo doet het zoals ze het gewend zijn en mijn gamerhart begint alweer sneller te kloppen… zal ik een iPhone hiervoor kopen… ok√©, misschien moet ik nog wat langer wachten ūüėČ

De aanwezigheid op iTunes is een enorme stap voor Nintendo, dat voor mobile gaming toch altijd haar eigen hardware uitbracht. En binnenkort natuurlijk weer in de vorm van de Nintendo Switch. Het is natuurlijk ook bagger dat je Mario niet met fysieke knoppen kunt spelen, maar daar zijn ze in Japan wel handig mee om gegaan. De game heet Super Mario Run en vraagt net even wat minder van de bediening.

Toch verkoopt Nintendo haar huid niet goedkoop. Super Mario Run gaat een klein tientje kosten. Maar dan heb je geen gezeur met reclames en, laten we wel zijn, een spelletje mag toch best een paar euro kosten?

 

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*