Home / PC & Consoles / PC / Nieuwe officiële trailer voor Batman: Arkham Knight verschijnt online

Nieuwe officiële trailer voor Batman: Arkham Knight verschijnt online

>Warner Bros en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer “Gotham is Mine” vrijgegeven voor Batman: Arkham Knight. De trailer geeft een betere kijk op een aantal beruchte superschurken uit het verhaal!

De trailer Gotham is Mine bevat enkele indrukwekkende beelden en geeft een idee waar het verhaal in de game over gaat. Het zien maakt mij in iedereval ontzettend enthousiast om de game te gaan spelen! Helaas duurt het nog even voordat het laatste deel in de Arkham serie te spelen is.

Scarecrow verenigt de Rogues Gallery met Two-Face, The Penguin, Riddler, Arkham Knight, Harley Quinn en Poison Ivy. Samen brengen ze regelrechte oorlog wanneer ze de Dark Knight proberen neer te halen en Gotham City willen claimen.

Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de stripreeks van DC Comics en is vanaf 2 juni beschikbaar voor PS4, Xbox one en PC. Check hier de trailer.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*