Home / Handheld & Mobile / 3DS / News: Final Fantasy Explorers (3DS)

News: Final Fantasy Explorers (3DS)

>Square Enix komt eind deze maand met een nieuwe Final Fantasy titel in Europa! Deze keer voor de handheld: Final Fantasy Explorers 3DS

In Japan verscheen de game al eind december 2014 en vorige maand is de balans opgemaakt. Met ruim 265.000 verkochte exemplaren (Dat lijkt wat weinig) was het volgens de hoge Kupo’s uit Japan nu wel een keertje tijd voor Europa. Daarom mogen wij de game eind deze maand dan eindelijk ontvangen.

Er wordt gevochten in de wereld van Final Fantasy Explorers, de tweestrijd rond de macht over the Grand Crystal is verdeeld in goed en kwaad. Aan jou de taak om alleen of co-op de uitdaging aan te gaan met je Elite Squad of Explorers om stukken van het Grand Crystal te verzamelen en ondertussen de monsters van je af te slaan.

Final Fantasy Explorers richt zich deze game voornamelijk op het coöperatieve spelen met vrienden. Dit zagen we al eerder bij de nieuwe Zelda en nu gaat ook Final Fantasy overstag. Met behulp van een party systeem waardoor Explorers tot meer dan 20 roles (Black Mage, White Mage, Thief) kunnen kiezen, iedere role met unieke manieren om te knokken. Nieuw is het rekruteren van monsters wat een bijzondere extraatje zal geven aan deze titel en hopelijk straks zal terugkeren in het turn based genre. Roep je Summons zoals Bahamut en Shiva op en knok je een weg door monsterland. Persoonlijk ben ik erg benieuwd naar deze titel en zal jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de nodige screens!

Over Jeroen Andreasen

Jeroen: Gadget & Games. Voornamelijk PS4 en 3DS. Favoriete games zijn Final Fantasy IX en X, Modern Warfare 2, Tekken Tag Tournament en de handheld Pokémon games. Naast gamen en testen schrijf ik voor www.jcmuts.nl

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*