Home / PC & Consoles / Playstation 4 / NBA 2K2014 nu uit voor de PS4

NBA 2K2014 nu uit voor de PS4

>2K heeft de next-gen versie van NBA 2K2014 verscheept en ligt dus nu in de winkel.

In ons vorige artikel benadrukte we al de nieuwe grafische hoogstandjes van de nieuwe engine. De game is dan nu uit voor de PS4.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*