Home / PC & Consoles / PC / MotoGP14 aangekondigd.

MotoGP14 aangekondigd.

>Een belangrijke sport heeft natuurlijk zijn eigen game, en ook dit jaar zal er weer een versie komen van de MotoGP, beter en sneller dan zijn voorganger.
De game wordt gemaakt door Milestone en heeft een nieuwe geluids- en grafische engine, waardoor het er allemaal nog beter uitziet en klinkt. De game komt naar de PS4 ,maar ook de vorige consoles zullen profijt hebben van de nieuwe engines aldus Andrea Basilio, Game Director bij Milestone. De game bevat meer dan 100 rijders van nu en helden van vroeger, 18 circuits en alle officiële fabrikanten.

MotoGP14 zal uitkomen in juni 2014 voor de PS4, PS3, Xbox360, PC en de Ps Vita. Zie hieronder al een trailer die een klein tipje van de sluier oplicht.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*