Home / Hardware / Monitoren / MMD introduceert SoftBlue technologie

MMD introduceert SoftBlue technologie

>MMD, merklicentiepartner voor Phillips Monitors, onthult zijn nieuwe SoftBlue-scherm technologie en enkele nieuwe monitoren tijdens de IFA. 

De SoftBlue technologie voor beeldschermen zou de vermoeidheid aan de ogen moeten verminderen door minder intens blauw licht. Ook zou er geen blauw licht op schadelijke golflengten worden uitgestraald wat op een langer termijn schadelijk is voor de ogen. Zo wordt de negatieve invloed van schermen op de ogen verminderd, en kan je langer achter dit type beeldscherm zitten dan conventionele schermen.

Nog een innovatie op dit gebiedt zijn de 4K Ultra High Definition-schermen. Doordat deze schermen vier keer het aantal pixels per vierkante centimeter bevatten is het beeld nog scherpen wat bijdraagt aan minder snel vermoeide ogen.

Model 272G5DYEB_NVIDIA G-SYNC

Op de IFA zullen er in ieder geval een drietal 4K-UHD-displays te zien zijn in 28, 32 en 40 inch. Verder zal MMD de 272G5DYEB presteren, een 27 inch gamingmonitor met een verversingssnelheid van 144hz en de Philips 272P4A, het scherm beschikt over een resolutie van 2560 x1440 en de Adobe RGB- technologie.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*