Home / Geen categorie / Mincecraft kinderhandleiding komt eraan!

Mincecraft kinderhandleiding komt eraan!

>Dat Minecraft polulair is wist je waarschijnlijk al, dat er al meerdere boeken over waren geschreven wellicht nog niet. Nu komen er dus ook Mincecraft handleidingen voor de allerjongste spelers onder ons!

Minecraft, een game die meer dan 40.000 spelers heeft met meerdere boeken die in de top van bestsellers stonden. Nu komen er dus ook versies voor de kleinere fans!

Het Handboek voor Beginners zou weleens je leven kunnen redden.
Je bent helemaal alleen in een geheimzinnige wereld vol verborgen gevaren. Je hebt maar een paar minuten om eten en onderdak te vinden, want straks wordt het donker en komen de monsters tevoorschijn.
Wat nu? Dit boek zit vol met tips en instructies van de makers en van beroemde Minecraft experts.

In het Redstone Handboek vind je alles wat je moet weten om je aan te sluiten op de duizelingwekkende mogelijkheden van redstone. Dit boek geeft je stap-voor-stap instructies en onthult creaties van de beste redstone bouwers. Zet je schrap voor de oneindige mogelijkheden die redstone biedt!
De Minecraft handboeken zijn geschikt voor kinderen van 9 tot 100 jaar.
Vanaf 12 juni verkrijgbaar bij boekhandels en speelgoedzaken in Nederland
en in België voor € 9,95.

Minecraft - Redstone Handboek HR

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*