Home / PC & Consoles / Might & Magic Heroes VII closed beta

Might & Magic Heroes VII closed beta

>De closed beta voor Might & Magic Heroes VII zal binnenkort enige tijd speelbaar zijn. De closed beta is exclusief voor fans die de game hebben pre-ordered. 

De closed beta gaat maandag 25 mei van start en is dan speelbaar tot 8 juni. De beta is speelbaar met maximaal vier personen tegelijk in zowel team als free for all modi. De speler kan het opnemen tegen andere spelers online of tegen de computer.

Deze beta geeft de spelers de kans om de gameplay van Haven en Academy te verkennen en met unieke units te spelen. Op twee Skirmishmaps, The Dried Lands en The Bad Neighbours, kunnen ze hun steden uitbreiden, legers rekruteren, grondstoffen verzamelen en helden opleiden die hen helpen bij het bestormen van vijandelijke vestigingen. Er is geen level cap in deze beta en elke speler heeft ongelimiteerde toegang tot alle game content tot en met 8 juni.

Ubisoft en Limbic Entertainment belooft dat dit de beste Might & Magic editie zal worden. Mede omdat Limbic zegt naar de community en fans te luisteren, en zicht vast te houden aan een langlopende editie.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*