Home / Hardware / Muizen / Logitech komt met nieuwe G serie muis: De G502 Proteus.

Logitech komt met nieuwe G serie muis: De G502 Proteus.

>Tot wel 12.000 dpi en de oppervlakte maakt weinig uit. Helemaal te verstellen, kortom veelbelovend.

Logitech, een merk dat we al jaren kennen en telkens verbeteren ze zichzelf. Zo komen ze nu met een muis die tot wel 12.000 dpi kan en (7,62 meter) per seconde kan volgen. Dat is nauwkeurig te noemen. Door de infrarood als sensor gecombineerd met Logitechs G Delta Zero-technologie kan deze prestatie worden gehaald. Door diezelfde sensor maakt het niet uit of je op een stroef of glad oppervlakte de muis gebruikt. Zelf heb ik de G500s al jaren in gebruik en dit doe ik op mijn houten desk zonder problemen. Dezelfde technologie zit dus ook in deze nieuwe muis.

Wat ook nieuw is zijn de muisknoppen. In vele muizen zijn de knoppen één geheel met de hele bovenkant van de muis, je klikt dus op één groot plastic oppervlakte. Deze muis heeft afzonderlijke mechanische knoppen voor betere controle en kliksnelheid.

Custom_format_G502_BOB

De muis kan lichter of zwaarder worden gemaakt en zelfs het balans is te verschuiven. Dit komt door de 5 gewichten in de muis die te vervangen zijn door verschillende gewichten of zelfs weg te laten. De muis weegt zelf 145 gram en dit is met de gewichten nog te verzwaren met 18 gram.

De muis heeft elf knoppen die helemaal te customizen is. Door de software van Logitech is eenvoudig de functie te veranderen naar wat jou beter ligt. De knoppen zijn gemaakt om 20 miljoen kliks aan te kunnen en de voetjes kunnen tot wel 250 kilometer mee. Duurzaam is deze muis dus zeker wel.

De gaming muis komt op de markt vanaf april 2014 en de adviesprijs is €79,99. Voor meer informatie bezoek de Logitech website. Binnenkort hopen we een review online te hebben zodat we jullie kunnen laten weten hoe deze muis het er van af heeft gebracht!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*