Home / Hardware / Lenovo wint twee Red Dot design awards

Lenovo wint twee Red Dot design awards

>Lenovo kondigde vandaag aan dat zij twee Red Dot Design Awards hebben ontvangen voor het design van twee nieuwe apparaten die eerder verschenen. De Red Dot Design Award is de meest gewaardeerde en grootste design awards ter wereld. 

De wel gewaardeerde Red Dot award 2014 werd gewonnen met de nieuwe ThinkPad X1 Carbon ultrabook en de ThinkVision LT2934z panoramische monitor. Beide apparaten ontvingen de prestigieuze “Best of the Best” product design award , dit is de hoogste onderscheiding die de design wereld kent. Verder werden er ook nog design awards binnen gesleept met de ThinkPad 8 Tablet,  Quickshot Cover, de ThinkPad Ultra Messenger draagtas en de ThinkVision LT1423p touch monitor.

296356-lenovo-thinkpad-x1-carbon

Dit jaar is het niet voor het eerst dat Lenovo in de prijzen valt bij de Red Dot awards,vorig jaar ontving Lenovo al de Red Dot Design Team 2013 award. De Red Dot Design “Best of the Best” award is de hoogst haalbare onderscheiding die aan een product kan worden toegekend.

LT2934z_Front_678x452

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*