Home / Hardware / Tablets / Lenovo kondigt nieuwe A-serie Android tablets aan

Lenovo kondigt nieuwe A-serie Android tablets aan

>Lenovo maakt vandaag zijn  nieuwe A-serie Android Tablets bekend. Met deze nieuwe serie wil Lenovo inspringen op de behoefte aan zeer draagbare multimedia op de markt.

De behoefte van consumenten voor zeer draagbare multimedia, en dus ook tablets, groeit. Lenovo wil mijn zijn nieuwe A-serie Tablets inspringen op deze behoefte. De nieuwe A-serie tablets zullen zeer snel en responsief zijn door een quad-core processor die in deze tablets aanwezig zal zijn. Hieronder even de vier nieuwe modellen op een rijtje.

  • De Lenovo TAB A7-30 biedt muziekliefhebbers een buitengewone audio-ervaring in een zeer draagbare vormfactor dankzij de Dolby® speakers aan de voorzijde;
  • De Lenovo TAB A7-50 heeft een 7 inch HD display met een extra brede kijkhoek en scherper beeld van zowel tekst als internetpagina’s;
  • De Lenovo TAB A8 (8 inch) is beschikbaar in een reeks opvallende kleuren die aansluiten bij verschillende persoonlijkheden en stijlen. De tablet heeft een 8 inch HD display, Dolby® audio en snelle quad-core processor waardoor het ideaal is voor multimedia zoals games, video’s, muziek en social media;
  • De Lenovo TAB A10 biedt een geweldige video-ervaring voor film liefhebbers buitenshuis met een uitstekende 10.1 inch brede HD display en Dolby® audio.

De Lenovo A-Serie tablets zijn in april beschikbaar. De A7 tablets zijn beschikbaar vanaf €109 tot €129 inclusief BTW. De A8 met WIFI is beschikbaar voor €149. De A10 met WIFI is beschikbaar voor €199.

TAB A7-30_Hero_02

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*