Home / Handheld & Mobile / 3DS / LEGO: Jurassic World release datum en trailer

LEGO: Jurassic World release datum en trailer

>Warner Bros. heeft de release datum voor de nieuwest LEGO game, Jurassic World, bekend gemaakt. Daar hoort natuurlijk ook een trailer bij om het te vieren!

De LEGO games van Warner Bros. zijn ontzettend populair, niet raar dat er voor zo’n grote film als Jurassic World ook een game verschijnt. Na de epische triologie van Jurassic Park, en Jurassic World die begin volgende maand in de bios verschijnt, zal LEGO: Jurassic World verschijnen op 11 juni.

In de game kan je spelen met wel 20 verschillende dino’s. Natuurlijk ontbreekt de kenmerkende LEGO humor van TT games niet, verschillende scenes en acties uit de film worden gerecreëerd.

LEGO: Jurassic World zal verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita, Xbox One, Xbox 360, Wii U, Nintendo 3DS en PC.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*