Home / PC & Consoles / PC / Just Cause 3, eerste gameplaytrailer en packshot

Just Cause 3, eerste gameplaytrailer en packshot

>Het is dan zover, de eerste gameplay trailer van Just Cause 3 is een feit.

Onze anti-superheld, zo noem ik hem maar even, Rico Rodriguez is terug voor nog meer actie en geslinger door de lucht. Dit maal om de dictator Di Ravello de mond te snoeren met keiharde explosies, vernietiging en meer.

De trailer zegt gameplay, maar in mijn persoonlijke mening heb ik nog geen gameplay gezien…… Maar goed, de trailer zelf is zeker vet te noemen met het hijacken van een straaljager, deze in een olieplatform te boren enz!

De game staat gepland voor de zomer van 2015 voor op de PC, Xbox One en de PS4. Voor meer info bezoek de officiële site hier.

 

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*