Home / PC & Consoles / PC / Infographic Halo 5: Guardians Beta

Infographic Halo 5: Guardians Beta

>Na drie weken maakt Microsoft de balans op en die is niet bepaald negatief uitgeslagen.

Zal ik enkele feitjes opnoemen? 290 jaar aan gametijd, 20 miljoen potjes gespeeld en meer dan 181 miljoen kills gemaakt. Leuke stats voor een Beta denk ik zo. Hier de infographic!

Halo 5 Beta Statistics 02042015

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*