Home / Hardware / Tablets / HP brengt mega Android tablet naar Nederland

HP brengt mega Android tablet naar Nederland

>Met de Slate21 brengt HP de tot nu toe grootste Android tablet naar Nederland. Zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een tablet met een 21(,5) inch IPS display. Eat your heart out iPad!

De tablet draait op Android 4.2 en onder de motorkap ligt een quad-core Nvidia Tegra 4 processor met 1GB DDR3 RAM. Ook over de grafische chip geeft HP niet al te veel informatie. We moeten het doen met het idee dat de GPU over 72 cores beschikt. Het geheel moet in ieder geval een display met een resolutie van 1920×1080 aandrijven. Prima om dus ook Full HD films op te kijken.

HP-Slate21-Functies

Dat HP een PC maker is zien we ook terug in het ontwerp. Dit is één van de weinige apparaten met 3 USB 2.0 aansluitingen die je vrij kunt benutten. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook van bedraad internet gebruik te maken. Ideaal om de ping laag te houden ;-). Verder beschikt de enorme tablet over WiFi a/b/g/n (helaas geen ac) en bluetooth 3.0.

HP heeft Android certificatie op de tablet, dus je krijgt alle Google apps en diensten. Daarnaast worden die keurig van updates voorzien.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*