Home / Handheld & Mobile / Android / Hoe blijf je jouw Playstation Mobile content spelen?

Hoe blijf je jouw Playstation Mobile content spelen?

>Na 10 september zal het niet langer mogelijk zijn om jouw Playstation Mobile content downloaden of  nieuwe aankopen te doen. Maar hoe kan je jouw Playstation Mobile games blijven spelen?

Het is al erg vervelend voor velen dat Sony volledig stopt met Playstation Mobile en de bijbehorende app voor Android, maar hoe zorg je ervoor dat jouw aangekochte content niet verloren gaat? Het antwoord is eigenlijk heel simpel, zorg dat je de Playstation Mobile app en al jouw games voor 10 september hebt gedownload. Je zal dit op maximaal 3 devices kunnen doen, aangezien dit het maximum aantal apparaten is die je kan Activeren. Het activeren van jouw apparaat gaat eigenlijk automatisch, je zal verder niets hoeven doen.

Wil je extra apparaten activeren voor de Playstation Mobile app voordat het te laat is? Check hier een lijst met apparaten compatibel met de app.

PlayStation-Mobile

Om de Playstation Mobile app voor jouw Playstation Vita te activeren, onderneem de volgende stappen:

 

– [Instellingen] > [PSN℠] > [Systeemactivatie] > [PlayStation Mobile] > [Activeren]

Na 10 september is het echt niet meer mogelijk om de app te downloaden, en dus ook de games en andere content niet. Zorg ervoor dat je ruim op tijd handelt!

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*