Home / PC & Consoles / PC / GTA Online Independence Day Special nu beschikbaar

GTA Online Independence Day Special nu beschikbaar

Van Paleto Bay tot de haven van Los Santos (en alles daar tussenin), het is tijd om de vrijheid te vieren met The Independence Day Special (in samenwerking met Ammu-Nation) van Grand Theft Auto Online.

In deze update vind je onder andere nieuwe voertuigen en wapens. En laat de Founding Father in jezelf los met de speciale patriottistische kleding die beschikbaar is. Ook is er nu de “On Call Matchmaking” functie waarbij je in freemode actief kunt blijven als je een job hebt geaccepteerd terwijl je wacht tot deze gevuld is.
The Independence Day Special is vanaf nu beschikbaar tot halverwege juli. Dit alles wordt gevierd met een Independence Day Weekend Event, maar daarover volgt snel meer informatie.
Voor meer info over The Independence Day Special klik hier.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*