Home / PC & Consoles / PC / GTA Online: Ill-Gotten Gains Update, Part Two

GTA Online: Ill-Gotten Gains Update, Part Two

>Liefde voor de allerbeste spullen is een van de weinige manieren waarop een beroepscrimineel zijn zakelijke succes kan vieren – iets wat de high-end retailers van Rockford Hills en verder maar al te goed weten.

Door de recente toename van overvallen in de stad hebben de handelaren hun schappen en showrooms zo snel mogelijk gevuld met exotische verzamelobjecten om de nieuwste generatie van zwaarbewapende professionals van de beste spullen te kunnen voorzien.

Part 2 van de Ill-Gotten Gains Update voor GTA Online biedt jaloersmakende auto’s, onvergetelijke nieuwe wapens en opvallende kleren. De onconventionele chauffeur haalt zijn hart op in de Coil Brawler; een luxe en sportieve off-roader met verhoogde vering en een motor van 400pk die op ieder terrein zijn spieren laat zien. Als topsnelheid juist het belangrijkst is, zit je goed met de Progen T20. Deze auto is één van de snelste die ooit in Los Santos heeft rondgereden. De Vapid Chino voegt wat old school sedan spierkracht toe aan je voertuigencollectie, terwijl de Dinka Vindicator motor juist behendigheid en snelheid biedt dankzij een bewegend energieherstelsysteem (KERS). Dit systeem slaat tijdens het remmen energie op om dit weer te leveren bij het gassen, met een spetterende snelheidsuitbarsting tot gevolg.

2D53B235-CE4C-4D0E-9073-86C870220C84

Voor een niveau van verfijning dat je alleen met crimineel geld kunt kopen, is de Lampadati Toro de kers op de taart – een speedboot vervaardigd van het fijnste hout uit beschermde regenwouden, zes inch lak afwerking en twee V12 motoren. Ondertussen is bij Ammu-Nation een reeks van exotische wapens beschikbaar, waaronder een met hout afgewerkte Marskman Pistol, een single-shot wapen met meer stopkracht dan een shotgun en – iets persoonlijker – massieve gouden boksbeugels.

50960F7A-14F2-401A-B39A-AB0B39C30DBA

Spelers die zich liever wat onopvallender door Los Santos bewegen, dragen met de iFruit Snap Watch een vleugje savy-tech aan de pols of kiezen voor een meer klassiek uurwerk met de Medici Radial of Covgari Universe – allemaal verkrijgbaar bij de retailers in Los Santos, net als een enorme selectie van nieuwe kleding en sieraden voor mannen en vrouwen.

FFB57A73-8D97-4FE1-9363-832B8806D912

Op ander vlak brengt de Ill-Gotten Gains Update part 2 op alle vier console versies van GTAV de release van het nieuw radiostation The Lab. De zender wordt gehost door Dr. No and the Chemical Bro. en biedt nieuwe tracks van The Alchemist en Oh No en gastoptredens van Killer Mike, Litte Dragon, Earl Sweatshirt, Phantogram, Freddie Gibs en meer.

De titel update (1.28) bevat ook vele andere nieuwe verbeteringen en oplossingen voor reeds bestaande problemen. Zo is het nu mogelijk om custom jobs op de internationale luchthaven van Los Santos en de militaire basis Fort Zancudo te creëren, is de laadtijd voor in-game leaderboard schermen verbeterd en kunnen spelers tijdens een drive-by hun SMG klasse wapens inzetten op eenzelfde manier als ze andere two-handed wapens gebruiken.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*