Home / PC & Consoles / Playstation 3 / Group achter hack Xbox en Playstation geeft tekst en uitleg

Group achter hack Xbox en Playstation geeft tekst en uitleg

>Kon je niet online gamen tijdens de kerst op je console? Kans is dan groot dat het komt door de groep hackers. Hieronder geven ze tekst en uitleg waarom ze het hebben gedaan.

De Lizard squad, zo noemen ze zichzelf. Een groep hackers die voor velen kerst hebben vergald. Waarom? Nou omdat beide bedrijven te laks zijn om dingen goed te beveiligen en niet de moeite nemen om goed personeel aan te nemen. Ok, een prima boodschap maar wat ik mij dan afvraag is: Waarom op kerst? Tuurlijk, het haalt veel meer publiciteit maar een normale Ddos aanval op beide platformen had ook genoeg roering gebracht. En ja, ook ik vind wel dat bedrijven meer energie mogen steken in het beveiligen en constanter maken van hun diensten, maar dat kan ook op andere manieren.

Ook vinden ze dat ze wellicht personeel met hackkwaliteiten moeten aannemen om dit soort aanvallen in de toekomst te voorkomen. bedankt voor deze zeer wijze en nuttige les! Ahum…..

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*