Home / Geen categorie / De gratis Playstation Plus games voor augustus
Gratis Playstation Plus Games

De gratis Playstation Plus games voor augustus

>Augustus is nabij en dat betekent een nieuwe reeks gratis games voor alle Playstation Plus leden. Hier check je de volledige lijst met alle gratis games voor augustus.

In augustus zijn er maar liefst zeven titels gratis beschikbaar waarvan drie op de Playstation 4. Onder de gratis games hebben we drie grote titels waaronder Assassin’s Creed: Freedom Cry, een spin-off van de Assassin’s Creed Black Flag titel waar je in de huid van Adéwalé kruipt. Adéwalé Is een slaaf zie zich ontwikkelt tot een ware Assassin. Verder is er Just Cause 3, de titel waarin je als Rico Rodriguez letterlijk alles kan opblazen en That’s You.

Op de Playstation 3 is Super Motherload en Snake Ball beschikbaar. En op de Playstation Vita is er Level 22 en Downwell, een titel die cross-buy ook speelbaar is op de Playstation 4. Vanaf dinsdag 1 augustus zijn al deze titels gratis te downloaden en te spelen voor Playstation Plus leden!

PlayStation 4

PlayStation 3

PlayStation Vita

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*