Home / PC & Consoles / PC / Gamescom: Titanfall 2 multiplayer hands-on

Gamescom: Titanfall 2 multiplayer hands-on

>Enkele jaren terug zal de titel Titanfall niemand zijn ontgaan. De Xbox exclusive die later ook nog op PC verscheen maar helaas nooit op Playstation. Dat zal deze keer anders zijn en wij speelde de multiplayer demo op de stand van EA op Gamescom.

Titanfall 2 lijk op het eerste gezicht niet bijzonder veel anders dan zijn 3 jaar oudere voorganger. Uiteraard zijn er betere graphics nieuwe multiplayer maps en speelmodi. De gameplay lijkt nog steeds erg veel op elkaar en doet mij afvragen of we te maken hebben met eenzelfde situatie als Call of Duty en Battlefield.

De gamemodus die wij speelden bracht wat meer naar de game doordat de drie punten, A, B en C niet alleen moesten worden veroverd. Nadat je één van deze punten veroverd heb je de mogelijkheid om langer in de buurt te blijven zodat dit punt een upgrade krijgt. In de nabijheid van deze punten doen bijvoorbeeld jouw wapens dan meer schade. De game speelt lekker weg met een snelle gameplay waarbij je ook na een respawn niet te ver hoeft te lopen om een paar nieuwe kills te maken.

Ook deze hands-on betreft een korte game waarin we samen met andere bezoekers één enkele multiplayer game spelen. We zijn erg benieuwd of we meer content van Titanfall krijgen te zien deze week op Gamescom. Op de release van Titanfall 2 hoef je niet lang te wachtten, de game verschijnt 28 oktober dit jaar nog.

Over Jack Spoor

Al van jongs af aan gaan mijn intresses voornamelijk uit naar games, computers en hardware. Ik blijf zelf graag up to date en ben het liefst overal als eerste bij. Niet geheel raar dat ik nu al geruime tijd als editor te vinden ben op zowel Entert1 als Gadgetgear.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*