Home / PC & Consoles / Wii U / Gamescom 2015: StarFox Zero Hands-On

Gamescom 2015: StarFox Zero Hands-On

>De nieuwe StarFox Zero komt eraan en daarmee brengt Nintendo onze goede oude sterrenvos voor het eerst uit in een Full HD experience. Tijdens de Gamescom mocht ik even lekker los gaan op één van de eerste levels.

Wat meteen opvalt aan StarFox is dat Nintendo echt hard heeft gewerkt aan hoe je speelt met de Gamepad in combinatie met de TV. Op de TV zie je precies waar je vliegt, terwijl je met de gyroscoop sensoren van de GamePad jouw kanonnen richt. Daarbij kun je op de gamepad met hogere precisie zien waar je schiet.

Deze vorm van gameplay is enorm wennen omdat je met de sticks op de GamePad best agressief moet sturen terwijl je voor het richten juist hele fijne bewegingen moet maken. Toch lijkt dit idee van Nintendo potentie te hebben. Het raken van vijanden is hiermee namelijk een stuk gemakkelijker geworden. Zeker wanneer deze een zeer kleine zwakke plek heeft.

Natuurlijk was de demo in levels extreem beperkt, maar ik heb een goed idee gekregen van wat StarFox Zero ons zal brengen en ik heb er nu al zin in.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*