Home / PC & Consoles / PC / Gamescom: NBA2K17 presentatie

Gamescom: NBA2K17 presentatie

Dat 2K altijd dicht bij de sporters staat is al jaren duidelijk. Dat ze per regio diverse covers hebben ook. Hier de presentatie die ik gevolgd heb bij 2K!

Paul George staat op de standaard cover. Legend edition bevat Coby Bryant, waarom dat zo is lees je aan het einde van het artikel. Ook zijn er diverse andere packshots voor o.a. Italië en Spanje. Er zijn 21 teams in de Euroleague met in ieder geval 1 team van de grotere landen en 4 van Duitsland. Hieronder de pre-order bonussen van de verschillende edities.

nba preoreder

Qua muziek hebben ze meer variatie in de muziek gebracht, dus niet alleen hiphop. En ze hebben ook nog rekening gehouden dat ze uit de diverse continenten artiesten hebben gevraagd. Nog 1 artiest wordt geheim gehouden en later pas bekend gemaakt. Dat moet wel een grote ster zijn dus.

Demo:

Na de presentatie konden we zelf aan de slag gaan met de demo of de demo bekijken waarbij de presentator uitlegde wat er anders was. Ik heb het laatste gedaan omdat ik niet zo bekend ben met de game en ik het ook zeker interessant vond wat de dev zelf nog te zeggen had over de game.

In de demo heb ik Fake shots gezien, mooie schijnbewegingen, strakke passes en shots. Er zijn duizenden animaties voor dribbelen passen en schieten. Dit hangt allemaal af van je snelheid, de hoek die je loopt en het type speler. Een speler zoals Lebron James zal heel anders bewegen dan een speler uit Oost Europa bijvoorbeeld. Zo krijgen de topspelers nog meer hun eigen kenmerkende loopjes.

De graphics van vorig jaar waren al goed maar ze hebben het nog vloeiender gemaakt. Wat ook anders is dat is de verlichting. Ieder stadion heeft wel karakteristieke verlichting, en dat hebben ze nu dus ook verwerkt in de game! Het ene stadion heeft felle verlichting terwijl een ander stadion het juist een stuk donkerder heeft. Je moet de details maar in de gaten houden!

Ze hebben ook het systeem veranderd dat de vermoeidheid in de gaten houdt. Kon je voorheen wellicht nog een volledige game met een speler spelen zonder hem te wisselen, dat gaat je nu niet meer lukken. Wanneer een speler vermoeid raakt zal hij sneller de bal kwijt raken, minder goede passes geven en meer shots missen. Daarbij kan hij ook sneller geblesseerd raken! Dus net zoals in het echt moet je goed blijven wisselen wil je een optimaal fit team hebben.

Wat er ook anders is dat zijn de rebound opties. Dit zijn er veel meer en je hebt er nu ook meer controle over.

Het laatste waar ik het over ga hebben is de A.I. ook dit jaar is dit weer verder verbeterd. De spelers doen niets randoms maar alles heeft een doel/ reden. De spelers reageren nog beter op elkaar lijkt.

NBA2K17 komt uit op 20-9-2016 voor op de PS3,PS4, Xbox 360, Xbox One en de PC. Have fun! Voor meer info check de officiële site.

Coby Brian stopt er binnenkort mee en daarom hebben ze hem de eer gegeven om op de cover te staan van de Legend Edition. Hier een leuke trailer ervan!

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*