Home / PC & Consoles / PC / Gamescom: Metal Gear Survive Early Preview

Gamescom: Metal Gear Survive Early Preview

>Ik was een beetje bang dat het vertrek van Hideo Kojima het einde zou betekenen voor Metal Gear bij Konami. Vandaag kwam het bedrijf met een verrassing in de vorm van Metal Gear Survive. Een compleet nieuwe titel in de wereld van MGS.

To get home, fight together or die alone. Dat is een beetje het thema. We kunnen voorzichtig zeggen dat Konami zich heeft laten inspireren door The Walking Dead. Het verhaal speelt dan ook na de gebeurtenissen van Metal Gear Solid V.

Het universum van de game wordt in survive gewoon bizar door de aanwezigheid van wormholes. Deze transporteren de soldaten naar andere werelden waar spelers moeten overleven. Zowel met stealth tactieken als 4 player co-op gameplay. Ook qua wapens mogen we weer een serie bijzondere toevoegingen verwachten zoals handbogen.

Metal Gear Survive verschijnt in 2017 op de Xbox One, Playstation 4 en Steam. Gezien de game kleiner is dan de voorgaande MGS games zal Survive een stuk goedkoper zijn. Hoewel het duidelijk even wat anders is, heeft het mij wel geprikkeld. Ik ben wel benieuwd naar het eindresultaat.

Over Arjan Olsder

Arjan kennen we van GadgetGear.nl, maar tikt ook graag een stukje mee aan Entert1.

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*