Home / PC & Consoles / PC / Gamescom: Destiny 2, Cabe wie kent hem niet?

Gamescom: Destiny 2, Cabe wie kent hem niet?

>Cabe, een hunter die niet zo van regels houdt en ook al een belangrijk aandeel in Destiny 1 had. Toch nog even een opfrisser dan!

Zeker een van mijn favoriete karakters uit Destiny. Rebels, grappig en natuurlijk hunter! Hier een korte opsomming van zijn kwaliteiten.

Over Kevin Krechting

Al een tijdje hoofdredacteur van deze site, maar daarnaast schrijf ik toch ook nog graag wat voor gadgetgear.nl. Je moet je interesses wel breed houden natuurlijk. Mijn expertise ligt in het reviewen van games en gamehardware. De platforms waar ik op game zijn de Playstation 3 & 4 en de PC. Daarnaast ben ik ook bezig met mobile gaming. U zult me dan ook veel binnen deze categorieën vinden op Entert1!

Reageren

Jouw e-mail adres zetten we niet online.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*